Welkom bij Duikteam E&C
"De keuze van de professionele duiker"
Dive with an Attitude... Het E & C Duikteam is in de loop der jaren gegroeid tot een grote club liefhebbers, van inmiddels zo'n 60 enthousiaste deelnemers. Sinds de oprichting heeft het team diverse activiteiten verzorgd, zoals. wrakduiken, noordzeeduiken, grotduiken, onderwaterfotografie, etc.

Bijna elk weekend worden duiken georganiseerd in zowel Nederland als in de ons omringende buurlanden. De vaste duikavond is op dinsdag in de Vinkeveense plassen. Deze avond is zeer geschikt voor de beginnende duiker, maar ook erg leuk voor de gevorderden.

Duikreizen: Tevens worden in samenwerking met ons E&C Duikteam duikreizen en tochten georganiseerd die door de deelnemers, met of zonder begeleiding van instructeur, als zeer waardevol, entertaining en gezellig worden ervaren. Zo hebben we regelmatig onze Zeelandweekeinden, de spannende en heerlijke Duikvakantie's en natuurlijk het verfrissende en ontspannende doordeweekse duiken.

In het winterseizoen is er wekelijks een avond in het zwembad geregeld. Ook hier kan zowel voor de oefening als voor de lol gedoken worden. Tevens kan er zowel tijdens als na het duiken wat aan de conditie gedaan worden.

Cursussen kunnen binnen het team worden verzorgd. Binnen het team zijn zowel NOB-instructeurs als PADI-instructeurs aanwezig, zodat volgens beide systemen opleidingen op alle niveaus kunnen worden gegeven. De prijslijst staat onder Home.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Cor Schaap via dit formulier.

Duikteam E & C is samengevat:
Opleidingen volgens NOB en PADI systeem, duikreizen naar Egypte, Bonaire en Azi´┐Ż, zomer's iedere dinsdag een avond Vinkeveense plassen, in de weekenden naar meren in de regio of naar Zeeland, in de winter iedere dinsdag 's avonds trainen in Zwembad Merwestein te Nieuwegein. Kortom een hoop duikplezier.


19483 unieke bezoekers geteld
sinds 7 november 2004


Zoeken op deze site
Zoeken op het Web
Nieuw op de site

Voor de delen die exclusief voor de leden toegankelijk zijn kun je een wachtwoord aanvragen door de link hieronder aan te klikken.

Let op! Voor het forum geldt een andere gebruikersnaam en wachtwoord. Dit kun je zelf bepalen bij het registreren voor de toegang tot het forum. Voor de ledenlijst moet je een wachtwoord aanvragen bij mij. Daarvoor kun je de link hierboven aanklikken.